Wednesday, January 26, 2011

Kejohanan Bola Tampar Peringkat Daerah 2011

Assalammualaikum.

Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana dengan kekuasaanNYA, pasukan Bola Tampar SK Tambulian dapat menghadiri pertandingan bola tampar peringkat daerah untuk tahun 2011.

Pertandingan yang dijalankan di SK Peladok Kota belud sememangnya memberikan satu kenangan dan pengajaran kepada para pemain dan jurulatih. hahahaha.....!

Ucapan tahniah buat pasukan perempuan SK Tambulian kerana sekali lagi menjadi johan bola tampar peringkat daerah 2011 buat kali ke 9 dan tahniah juga buat pasukan lelaki kerana berjuang habis habisan dan hanya berjaya menduduki tempat ke dua.

Terima kasih di ucapkan kepada cikgu Zurainah, Cikgu Dideh, Cikgu Esongkili dan Ibubapa yang sangup datang untuk memberikan sokongan dan galakan kepada anak-anaka mereka. Terima kasih kepada guru besar yang memberikan kepercayaan kepada jurulatih untuk mengurus dan seterusnya meneruskan usaha untuk membentuk jati diri murid murid di SK Tambulian.

Terima kasih juga kepada semua guru-guru di SK Tambulian yang sungguh baik hati. semoga usaha kalian mendapat keberkatan.

Peringkat bahagian hampir tiba.....! So latihan tetap diteruskan. bukan untuk agenda diri sendiri atau bertujuan untuk melarikan diri dari P&P di Sekolah, namun ia adalah demi membentuk jati diri anak-anak ku yang memerlukan sesuatu selain akademik. Ingatlah wahai semua rakan-rakan, jangan terlampau mengharapkan akademik sehingga mengabaikan pembentukan jati diri mereka. jangan lupa sejarah hitam yang berlaku terhadap salah seorang murid terpintar di Malaysia satu ketika dahulu dan sekarang sudah menjadi???? sila cari sendiri isu ini.

Tahniah kepada anak-anak ku kerana bermain dengan bersungguh-sungguh. Minta maaf dan amun dari saya kerana gagal menjadikan anda semua juara.

Peperangan masih lagi berkumandang ....

Wassalam

1 comment:

  1. Tahniah....kmorg akan jumpa kami rata pemain pantai dan pulau...asal dari pulau...jumpa di politeknik KK

    ReplyDelete